detector.media
27.12.2021 10:10
Українську документальну стрічку «Домашні ігри» покажуть на Netflix
Українську документальну стрічку «Домашні ігри» покажуть на Netflix
У 2019 році стрічка «Домашні ігри» отримала приз на кінофестивалі goEast у Німеччині, а в 2018-му стала найкращим європейським документальним фільмом на Одеському міжнародному кінофестивалі.

Українську документальну стрічку «Домашні ігри» режисерки Аліси Коваленко покажуть на стрімінговій платформі Netflix. Про це режисерка повідомила у фейсбуці. 

«Ми зараз на Netflix! Радісні новини до Різдва та Нового року! Вперше для українського творчого документального фільму!» – написала вона.

Стрічка «Домашні ігри» розповідає історію 20-річної киянки Аліни Шилової. Вона отримує шанс вирватися з бідності завдяки футболу і має почати грати за збірну України. Але життя кидає дівчині виклик – вмирає її мати. Тож Аліна замість тренувань має доглядати за братом та сестрою.

Фільм створено спільно з Францією та Польщею. У 2019 році стрічка «Домашні ігри» отримала приз на кінофестивалі goEast у Німеччині. Вона також стала найкращим європейським документальним фільмом на Одеському міжнародному кінофестивалі у 2018 році.

Фото: docuclub.docudays.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY