detector.media
24.12.2021 22:33
Film.ua та Star Media хочуть монетизувати свій новий канал за рахунок немедійних проєктів
Film.ua та Star Media хочуть монетизувати свій новий канал за рахунок немедійних проєктів
А вийти на самоокупність та прибуток UTravel планує за три роки.

Film.ua та Star Media планують монетизувати туристичний канал UTravel за рахунок офлайн-проєктів. І для цього планує запустити платформу зі спектром можливостей та супутньою монетизацією. Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розповіли генеральний продюсер телеканалів Star Media Олексій Шульдешов та операційний директор напряму PayTV групи Film.ua Наріман Гусейнов.

«Якщо бренд UTravel стане популярним, ми обов’язково підемо з ним у ліцензування. Туристична агенція, бренд зручного одягу, навіть кіоск в аеропорту «Бориспіль» — наші можливості обмежені лише часом та уявою. А шляхи монетизації лише телеканалу — це не для нас»,  зазначив Олексій.

Також у стратегію розвитку проєкту закладена міжнародна дистрибуція. Вийти на самоокупність та прибуток UTravel планує за три роки, а вихід на операційну окупність очікується за півтора-два роки.

Нагадаємо, восени Film.ua Group та Star Media запустили новий канал про подорожі UTravel. У вересні він був доступний на платформі «Київстар ТБ», а дистрибутором стала медіагрупа «1+1 медіа». У липні 2021 року Нацрада видала ліцензію ТОВ «Ютревел ТБ» на кабельне мовлення за технологією ОТТ для запуску каналу UTravel. Її бенефіціарами є Сергій Созановський та Влад Ряшин, директором — генеральний продюсер телеканалів Star Media Олексій Шульдешов. Ліцензія видана на десять років. Більшість контенту має бути національного виробництва. На іноземний продукт відводиться 25%. Канал також купуватиме контент у регіональних каналів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY