detector.media
24.12.2021 13:50
Україна заборонила в'їзд російській акторці через незаконне відвідування Криму
Україна заборонила в'їзд російській акторці через незаконне відвідування Криму
У 2017 році акторка незаконно відвідувала Крим з метою зйомок у серіалі для телеканалу СТС.

Держприкордонслужба України на три роки заборонила в'їзд російській акторці, яка порушила порядок в’їзду-виїзду до тимчасово окупованого Росією Криму.

Росіянка прилетіла рейсом з Абу-Дабі, під час перевірки документів з’ясувалось, що восени 2017 року вона відвідувала Крим з метою зйомок у серіалі «Улётный экипаж» для телеканалу СТС.

«Щоб потрапити на тимчасово окуповану територію АР Крим, громадянка РФ скористалася авіасполученням "Санкт-Петербург – Сімферополь". Враховуючи усі обставини, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" відмовили громадянці РФ у пропуску через державний кордон та заборонили в‘їзд в Україну терміном на 3 роки»,повідомляють прикордонники.

Імені російської акторки у ДПСУ не наводять, однак за даними «Української правди», це 31-річна Аліса Шитікова.

У березні 2021 року Україна порушила кримінальну справу проти 23 російських артистів, які незаконно відвідували тимчасово окупований Крим у 2018 році та виступали на відкритті Керченського мосту.

У лютому-березні 2014 року Росія окупувала Крим та інспірувала виступ сепаратистів в Луганській і Донецькій областях. У 2014 і 2015 роках відбулося пряме військове вторгнення армії РФ на територію України з метою військової допомоги бойовикам Донбасу. Верховна Рада офіційною датою початку окупації Криму військами РФ встановила 20 лютого 2014 року.

Фото: пресслужба ДПСУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY