detector.media
23.12.2021 15:24
Film.ua знімає мінісеріал «Солоний поцілунок» для каналу «Україна»
Film.ua знімає мінісеріал «Солоний поцілунок» для каналу «Україна»
Один із головних персонажів фільму – пес породи джек-рассел-тер'єр. За сюжетом, головні герої зближуються, бо обоє люблять собак. У чотирилапого навіть є свій дублер.

Компанія Film.ua Group і телеканал «Україна» розпочали зйомки чотирисерійної мелодрами «Солоний поцілунок», про що повідомили пресрелізом.

Головні герої Юля та Герман закохані і впевнені, що ніщо не може їх розлучити, тим паче, що Юля вагітна. Але Герман з необережності вчиняє злочин і потрапляє в колонію – і ця подія перевертає життя героїв.

Один із головних персонажів фільму – пес породи джек-рассел-тер'єр. За сюжетом, головні герої зближуються, бо обоє люблять собак. 

У ролях: Анастасія Іванова, Максим Самчик, Сергій Мітрюшин, Альона Коновальчук, Світлана Зельбет, Сергій Фролов, Яна Ключник, Наталія Корецька та інші.

Режисер-постановник – Олександр Будьонний.

Зйомки відбуваються у Києві та області.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що «1+1» знімає комедійно-детективний серіал «Чарівник великого міста», Directory Films працює над серіалом про вплив соцмереж на сучасні стосунки, а ICTV знімає мінісеріал «Табун» про Другу світову війну

А от чому в Україні не буде власної «Гри в кальмара» – читайте в колонці Андрія Кокотюхи для «Детектора медіа».

Фото: пресслужба телеканалу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY