detector.media
20.12.2021 21:42
Володимир Петров повернувся в ефір каналу «Рада»
Володимир Петров повернувся в ефір каналу «Рада»
Тепер він — експерт, який відповідає на запитання ведучого Сергія Іванова.

Політтехнолог Володимир Петров, відсторонений від ефіру телеканалу «Рада», повернувся в ефір каналу в статусі експерта. На прямому зв’язку зі студією він відповідає на запитання та дискутує з ведучим ефіру Сергієм Івановим.

Рішення про відсторонення Петрова прийняла 17 грудня редакційна рада телеканалу «Рада». За інформацією джерел «Детектора медіа» на телеканалі, у цей день він намагався потрапити в ефір, зокрема як гість програми Сергія Іванова, однак керівництво каналу пригрозило в такому разі вимкнути ефір. Сергій Іванов заявив, що якщо канал «Рада» припинить співпрацю з Петровим, він також піде. Втім цього не сталося, а 20 грудня о 21:15 в ефірі його програми з’явився Володимир Петров.

«Я наголошую, що ми готові спілкуватися з усіма політичними силами, — сказав на початку ефіру Сергій Іванов. — Мій наступний гість — Володимир Петров, політтехнолог».

За інформацією джерела «Детектора медіа», на присутності Володимира Петрова в ефірі оновленої «Ради» нібито наполягає президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 15 грудня 2021 року державний парламентський канал «Рада» оновив свій формат. Наразі він працює в форматі телемарафону зі включеннями для коментарів та гостями прямоефірних студій. Також щогодини виходить випуск новин. На каналі зазначають, що це тестове мовлення, а повноцінне має розпочатись 18 січня 2022 року.

В оновленні «Ради» бере участь медіаменеджер та продюсер Олексій Семенов. За його словами, він виконує роль «консультанта».

У проморолику у ролі нових ведучих «Ради» були представлені політтехнолог Володимир Петров, блогер Сергій Іванов та низка колишніх працівників українських телеканалів.

Пізніше телеканал «Рада» заявив, що не має жодного стосунку до промовідео з новими ведучими, які з 15 грудня розпочали роботу в етері оновленого мовника.

Раніше стало відомо, що у Верховній Раді на вимогу віцеспікерки парламенту Олени Кондратюк відбулася нарада, на якій обговорили ситуацію з каналом «Рада». Учасники наради дійшли згоди, що політтехнолога Володимира Петрова не повинно бути в ефірі парламентського телеканалу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY