detector.media
20.12.2021 16:25
Нацрада переобрала головою Герасим’юк, а заступниками – Коваля та Черниша
Нацрада переобрала головою Герасим’юк, а заступниками – Коваля та Черниша
Відповідальним секретарем стала Олена Ніцко.

У понеділок, 20 грудня, на позачерговому засіданні Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення обрала керівний склад.

Це сталось після того, як минулого тижня Верховна Рада призначила членів регулятора за своєю квотою. Ними стали Ольга Герасим’юк, Олег Черниш та Олександр Бурмагін. 

Раніше, окрім Ольги Герасим’юк та Олега Черниша, за квотою парламенту у Нацраді працював також Олександр Ільяшенко. Наразі він залишив Нацраду, оскільки його кандидатуру депутати не підтримали. Ще один член парламентської четвірки – Максим Онопрієнко. Він працює на своїй посаді і його повноваження ще чинні, оскільки він був обраний у 2019 році. Термін повноважень членів Нацради – 5 років.

Головою Нацради переобрали Ольгу Герасим’юк. Першим заступником голови обрано Валентина Коваля, заступником голови – Олега Черниша. Посаду відповідального секретаря обійматиме Олена Ніцко. Раніше відповідальним секретарем був Юрій Зіневич.

Перше засідання у новому складі регулятор проведе 22 грудня.

Нагадаємо, 15 грудня Верховна Рада призначила членами Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення за своєю квотою Ольгу Герасим’юк, Олега Черниша та Олександра Бурмагіна.

Фото: www.nrada.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY