detector.media
17.12.2021 16:09
Українські мультфільми для малят з наступного року показуватимуть в кінотеатрах щомісяця
Українські мультфільми для малят з наступного року показуватимуть в кінотеатрах щомісяця
Стрічки створені українськими студіями, а персонажі мультфільмів спілкуються між собою виключно українською мовою.

У четвер, 13 січня 2022 року, в кінопрокат виходить проєкт «Мультики в кіно. Українське для малят», в межах якого в кінотеатрах щомісяця показуватимуть українські мультфільми для малят від 1 року.

«Сучасні, добрі, повчальні українські мультфільми існують. Вітчизняні кіноексперти об’єднали свої зусилля, аби знайти, зібрати та показати найкращі українські мультики для малят в одному місці та в зручний час.

Справжнє родинне свято тепер влаштувати так легко! І воно відбуватиметься щомісяця. Вперше на великому екрані зустрінуться герої популярних українських мультсеріалів – "Хоробрі зайці", "210 добрих справ", "Маленьке містечко" та "Першосвіт". Стрічки створені українськими студіями, а персонажі мультфільмів спілкуються між собою виключно українською мовою», – повідомляє Держкіно.

Показ першого випуску стартує 13 січня та триватиме увесь тиждень в кожному з кінотеатрів мережі Multiplex. Щомісяця в кінотеатрах з'являтиметься нова збірка, що розвиває історію попередніх мультфільмів та навчає малюків щораз новому.

Для маленьких глядачів створили спеціальні умови для перегляду:

Ініціаторами проєкту виступили кінокомпанія FILM.UA Group та мережа кінотеатрів Multiplex за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Проєкт має на меті розвиток українського ринку дитячої анімації та вплив на становлення українського глядача змалечку.

Квитки за спеціальними тарифами можна буде придбати вже з 01.01.2022 року в касах мережі кінотеатрів Multiplex.

Скріншот: Державне агентство України з питань кіно/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY