detector.media
15.12.2021 11:24
18 грудня – оголошення переможців Національної премії «Високі стандарти журналістики»
18 грудня – оголошення переможців Національної премії «Високі стандарти журналістики»
Експерти Премії оголосять переможців у трьох категоріях.

У суботу, 18 грудня, у Києві, у приміщенні «Арсеналу», оголосять переможців Національної премії «Високі стандарти журналістики-2021».

У програмі заходу: лекція почесного гостя – українського письменника, громадського діяча Сергія Жадана, нагородження переможців Премії, виступ гурту «Жадан і Собаки».

Hromadske вестиме пряму трансляцію офіційної частини. Наразі триває акредитація для журналістів.

Експерти Премії оголосять переможців у трьох категоріях:

Також буде названий переможець Cпецпроєкту – нагороди «За найкраще журналістське розслідування зловживань та корупції на ринку електричної енергії».

«Виступ запрошеного лектора – одна з особливостей щорічної церемонії нагородження. Наскрізною темою кожного виступу є роздуми про актуальні процеси, пов’язані з розвитком України та місця в них якісної, відповідальної журналістики. До прикладу, минулого року надзвичайно цікаву промову проголошував Вахтанг Кіпіані на тему "Україна-2020: уроки Василя Стуса". Цьогоріч з темою «30 років незалежності: випробування свободою» виступить український письменник Сергій Жадан», – розповідає засновник Премії Віталій Ломакович.

Переможцями премії в різні роки ставали Павло Казарін, Олексій Шалайський, Петро Шуклінов, Мирослава Барчук, Денис Бігус, Остап Яриш, Ірина Андрейців, Лілія Буджурова; проекти ТЕКСТИ, Крим. Реалії.

Журналісти можуть акредитуватися на подію, написавши листа на адресу: standartsofjournalism@gmail.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY