detector.media
15.12.2021 10:19
На оновленому каналі «Рада» працюватимуть колишні ведучі «112 Україна» та ZIK
На оновленому каналі «Рада» працюватимуть колишні ведучі «112 Україна» та ZIK
15 грудня мовник виходить в етер в оновленому форматі та у новій студії.

На оновленому каналі «Рада», окрім політтехнолога Володимира Петрова та ведучого Сергія Іванова, будуть працювати також і колишні ведучі «112 Україна» та ZIK.

У середу, 15 грудня, «Рада» виходить в етер в оновленому форматі та у новій студії, перетворившись з парламентського мовника на інформаційний.

Згідно з промовідео про оновлення каналу, серед ведучих мовника: колишні ведучі «112 Україна» Вадим Колодійчук та Анастасія Красницька, колишній ведучий ZIK Назар Довгий, ведучий каналу Live Максим Зборовський, колишній ведучий каналу «24» Єгор Скорина, а також Лариса Богданова та Наталія Андрощук.

Оновлене мовлення стартує у режимі телемарафону, а токшоу почнуть виробляти пізніше. За неофіційною інформацією, куруватиме продакшн заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. За даними ЗМІ, креативним директором мовника стане Олексій Семенов, а шеф-редакторкою – Наталія Яструбенко.

Детальніше про фінансування державних мовників читайте у матеріалі «Детектора медіа» «"Дом" із Пальчевським і "Рада" із Семеновим. Скільки грошей і на що отримали з бюджету державні медіа».

Фото: скріншот відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY