detector.media
15.12.2021 09:44
Кабінет міністрів надасть каналу «Рада» додаткові 15 млн грн
Кабінет міністрів надасть каналу «Рада» додаткові 15 млн грн
Кошти підуть на контент та декорації.

Кабінет міністрів України на цьому тижні має надати парламентському каналу «Рада» додаткові 15 млн грн фінансування. Про це «Детектору медіа» повідомили власні джерела в Апараті Верховної Ради.

Так, кошти візьмуть із витрат на Апарат парламенту з цьогорічного держбюджету. На каналі планують 9 млн грн витратити на контент, а 6 млн грн – на декорації.

Раніше директор телеканалу «Рада» Вадим Перенчук повідомив «Детектору медіа», що 15 грудня мовник вийде в ефір в оновленому форматі та у новій студії.

За даними джерел, оновлене мовлення стартує у режимі телемарафону, а токшоу почнуть виробляти пізніше. За неофіційною інформацією, куруватиме продакшн заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. 

З опублікованого у мережі промовідео та власних джерел «ДМ» відомо, що політтехнолог Володимир Петров вестиме на «Раді» авторську програму.

Детальніше про фінансування державних мовників читайте у матеріалі «Детектора медіа» «"Дом" із Пальчевським і "Рада" із Семеновим. Скільки грошей і на що отримали з бюджету державні медіа».

Фото: скріншот відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY