detector.media
14.12.2021 20:45
Богдан вважає, що Зеленський збирається посадити його, Гордона, Бутусова, Шустера та ще «100 тисяч якихось людей»
Богдан вважає, що Зеленський збирається посадити його, Гордона, Бутусова, Шустера та ще «100 тисяч якихось людей»
За словами ексголови Офісу президента, Зеленський має якогось «суддю в Полтавській області», який погодиться все підписати через компромат.

Ексголова Офісу президента Андрій Богдан сказав в інтерв’ю блогеру Дмитру Гордону, що їх обох «хочуть посадити». Під час інтерв'ю Гордон додав, що, за його інформацією, Богдана «вже мали посадити».

«Збираються (посадити – ДМ). Тебе також, до речі, збираються посадити. Там вже фінальна стадія божевілля, там усіх саджають. Причому там вже пачками пішли», – відповів ексголова ОП.

За словами Богдана, після його допису, де він тролив владу, в.о. директора ДБР Олексію Сухачову «поставили завдання рити, посадити Богдана у в’язницю».

«Там всі: Юрій Бутусов, Савік Шустер, Діма Разумков і вся його група, ще 100 тисяч якихось людей, якісь блогери – у Facebook він десь їх зустрів – Іван Іванович Ж*па, якісь боти… [Президент – ДМ.] особисто дає команду посадити… У них є якийсь суддя у Полтавській області – його взяли на хабарі, підвісили, він їм підписує, не читаючи», – розповів Богдан.

Нагадаємо, 27 листопада Бутусов опублікував у фейсбуці відео, на якому він стріляє з гармати зі словами «по окупантах – вогонь». Журналіст стверджує, що відео зняли раніше на тренуваннях.

ДБР порушило кримінальне провадження через публікацію відео, мовляв, його оприлюднення нашкодило інформаційній безпеці України. У ДБР уточнили, що не порушували провадження проти власне Бутусова. Предметом розслідування є з’ясування обставин, хто і за яких умов допустив журналіста до артилерії.

Сам Бутусов вважає, що відкриття справи – це помста президента Зеленського. Також він планує позиватись до ДБР через порушення провадження.

До цього між Бутусовим та Зеленським стався конфлікт під час пресмарафону 26 листопада. Президент заявив, що публікація Бутусова про удар українського дрону 26 жовтня призвела до вогню противника у відповідь і до загибелі людей. На думку Зеленського, на совісті Бутусова «смерті людей». Також президент звинуватив журналіста у співпраці з олігархом Ігорем Коломойським.

У відповідь Бутусов звинуватив президента у брехні та анонсував судовий позов проти глави держави.

Скриншот відео: В гостях у Гордона/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY