detector.media
11.12.2021 17:56
Гогілашвілі вибачився за «надмірну емоційність» на блокпості в зоні ООС
Гогілашвілі вибачився за «надмірну емоційність» на блокпості в зоні ООС
Він згоден із рішенням провести дисциплінарне провадження та готує рапорт.

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі у фейсбуці перепросив за свою «надмірну емоційність» на блокпості в зоні ООС у Донецькій області. 

«Щодо інциденту на блокпості в зоні ООС у Донецькій області. Безумовно, хочу вибачитися за свою надмірну емоційність. Згоден з рішенням міністра почати дисциплінарне провадження, готую рапорт на ім'я міністра МВС і буду всіляко сприяти його проведенню», – написав він.

Нагадаємо, що Олександр Гогілашвілі потрапив у скандал. На блокпості в зоні ООС у Донецькій області його зупинили правоохоронці, щоб перевірити документи.

Гогілашвілі здивувався, що його не впізнають в обличчя, та почав погрожувати правоохоронцям проблемами, звертаючись до них із лайкою. 

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський зреагував на інцидент. У своєму фейсбуці він написав, що ініціював проведення дисциплінарного провадження, а самого Гогілашвілі відсторонив на час з’ясування всіх обставин.

Нагадаємо, Олександр Гогілашвілі — один із персонажів розслідування команди Суспільного «Бити. Молитись. Тримати» про так звані реабілітаційні центри для алко- і наркозалежних. 

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY