detector.media
11.12.2021 16:43
Перша серія перезапуску «Секс і місто» обвалила акції виробника тренажерів: все через один сюжетний хід
Перша серія перезапуску «Секс і місто» обвалила акції виробника тренажерів: все через один сюжетний хід
Без спойлерів.

9 грудня на стрімінговому сервісі HBO Max відбулася прем'єра серіалу «І просто так» – продовження культового серіалу «Секс і місто». 

Українська аудиторія може дивитись його на сервісі OLL.TV в «Амедіатеці». Серії виходитимуть щотижня.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от BBC News Ukrainian (@bbc_ua)

Після виходу першої серії акції розробника тренажерів Peloton впали на 17%, пише CNBC. Все через епізод, в якому з продукцією компанії пов’язаний неприємний сюжетний хід. Видання стверджує, що якраз через нього акції й впали. 10 грудня падіння продовжилось, оскільки банк Credit Suisse зменшив ціну на акції компанії. 

Епізод довелось коментувати кардіологині та членкині консультативної ради Peloton з питань здоров'я Сюзанні Стейнбаум. За її словами, тренажери не винні у тому, що сталося з одним із героїв серіалу. 

У 2020 році популярність компанії зросла через обмеження на тлі пандемії та зростання популярності домашніх тренувань. За останній рік акції Peloton впали майже на 70%.

Драми, комедії про прибульців, постапокаліптичні фентезі, детективи та навіть серіал із кіновсесвіту Marvel – Mediasapiens пропонує свій список найкращих серіалів 2021 року. Деякі з них глядачі незаслужено залишили без уваги, з деякими погано обійшлися критики, деякі вже отримали нагороди, а деяким не пощастило бути навіть номінованими. Але до Нового року, як і до нових серіалів, залишилося кілька місяців, тому у вас іще є час подивитися ті, що ви могли пропустити, і скласти власну думку.

Фото: з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY