detector.media
11.12.2021 15:15
Заступник Монастирського потрапив у скандал: погрожував правоохоронцям на блокпості (ВІДЕО)
Заступник Монастирського потрапив у скандал: погрожував правоохоронцям на блокпості (ВІДЕО)
Гогілашвілі обурило, що правоохоронці на блокпості не впізнали його в лице.

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на в'їзді в Донецьку область. Заступника міністра обурило, що його автівку зупинили й попросили показати документи, а потім не впізнали в лице.

Гогілашвілі погрожував одному з правоохоронців, мовляв, я тебе тепер знаю і тобі тепер не буде приємно. Також чиновник вважає, що йому хамили. При цьому він часто використовував образливу лексику щодо правоохоронців: «Бля**, та ви реально гоните!». Та вимагав припинити відеозйомку.

«Ваші люди у відділення взагалі приходять? Такі фотографії з замісником міністра у вас висять чи ні? Єдиний замміністра з таким ї*алом, як у мене, він один. Тепер будеш знати. Я три роки замміністра. І сумно, що ти не знаєш. А тепер і я тебе знаю, дружок. І тобі від цього не буде приємно», – звертався Гогілашвілі до правоохоронців.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський зреагував на інцидент. У своєму фейсбуці він написав, що ініціював проведення дисциплінарного провадження, а самого Гогілашвілі відсторонив на час з’ясування всіх обставин.

Нагадаємо, що 13 липня 2021 року очільник МВС Арсен Аваков повідомив, що подав заяву про відставку з посади міністра. Своє рішення Аваков не коментував.  

Заступник очільника МВС Антон Геращенко повідомив, що Арсена Авакова попросив подати у відставку з посади міністра внутрішніх справ особисто президент Володимир Зеленський.

15 липня Верховна Рада підтримала відставку Арсена Авакова, за це рішення проголосував 291 депутат.

Аваков очолював міністерство внутрішніх справ з 2014 року, зокрема, за каденції Петра Порошенка і за часів Володимира Зеленського, якого було обрано президентом у 2019 році.

А 16 липня Верховна Рада України проголосувала за призначення народного депутата фракції «Слуга народу» Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ.

Нагадаємо, Олександр Гогілашвілі — один із персонажів розслідування команди Суспільного «Бити. Молитись. Тримати» про так звані реабілітаційні центри для алко- і наркозалежних. 

Фото: з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY