detector.media
10.12.2021 15:35
«Дом» замовляє власнику «Зе медіа» за 12 млн грн виробництво токшоу з Андрієм Пальчевським
«Дом» замовляє власнику «Зе медіа» за 12 млн грн виробництво токшоу з Андрієм Пальчевським
Планується, що саме це соціальне ток-шоу стане головним на каналі.

Державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» (телеканали «Дом» та «UATV») має намір виділили понад 12 млн грн на створення соціального шоу «Про життя з Андрієм Пальчевським». Про це йдеться на сайті «Прозорро».

Компанія звертає увагу на те, що уся матеріально-технічна база телевізійного журналістського комплексу ДП «МПІУ» використовується для виробництва таких проєктів: «Новини України», «Офіційна розмова», «Неофіційна розмова», «Право на право». Тому були проведені творчі конкурси і визначені переможці. Серед них проєкт «Про життя з Андрієм Пальчевським».

Переможець тендеру — ТОВ «Імаджинаріум», власником та керівником якого є Володимир Татаренко, власник компанії «Зе Медіа», що проводила опитування Зеленського на місцевих виборах.

В описі тендерних умов йдеться про те, що шоу може стати головним проєктом на каналі: «Повертає віру у справедливість. Дуже необхідна програма, яка допоможе відкрити правду і знайти винних. Цікаве шоу, що може стати головним на нашому телеканалі. Такі токшоу необхідні, вони дають можливість побачити політичного діяча у дії». 

Планується створити 60 випусків по 45 хвилин/випуск.

Про Андрія Пальчевського читайте у матеріалі «Детектора медіа» «Мультимільйонер, плейбой, зірка каналів Медведчука. Хто такий Андрій Пальчевський?»

Нагадаємо, раніше ДП «МПІУ» замовило у компанії працівника «1+1 media» виробництво п'яти політичних токшоу за 7 млн грн.

Ілюстрація: obozrevatel

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY