detector.media
09.12.2021 20:47
Спортивний журналіст Андрій Сеньків каже, що йому погрожує футболіст
Спортивний журналіст Андрій Сеньків каже, що йому погрожує футболіст
Кілька тижнів тому, за словами журналіста, футболіст дзвонив йому з погрозами через відеоролик, опублікований на ютуб-каналі Сеньківа.

Ведучий YouTube-програми «ТаТоТаке» Андрій Сеньків повідомив у фейсбуці, що написав на футболіста клубу «Минай» Євгена Селезньова заяву в поліцію через погрози.

Конфлікт між ними почався 25 листопада, коли журналіст на своєму ютуб-каналі розповів, нібито у Селезньова проблеми з дисципліною. Тоді ж, за словами журналіста, футболіст подзвонив йому з погрозами. Сеньків опублікував відео із записами розмов на доказ своїх слів. 

«Він погрожував тим, що мене наберуть якісь люди, а згодом і під'їдуть. Вирішив так – наберуть, тоді будемо розбиратися. Мене не набрали. І я забув за цю всю історію», – пише журналіст.  

9 грудня Сеньків написав, що йому знову почали дзвонити у зв’язку з інцидентом, що стався наприкінці листопада. І це стало для нього останньою краплею, після якої він вирішив комунікувати з Селезньовим виключно через правозахисні структури. Журналіст відмовляється спілкуватись і з представниками «Минаю». Також він написав, що подав на футболіста заяву до поліції. 

Нагадаємо, що поліція Закарпатської області перекваліфікувала справу щодо підпалу двох автівок ужгородського журналіста Павла Білецького.

Як повідомляє пресслужба поліції, правоохоронці перекваліфікували справу на ч.2 ст.347-1 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна журналіста, вчинене шляхом підпалу).

Санкція передбачає позбавлення волі на строк від шести до п’ятнадцяти років, досудове розслідування у справі триває.

У ніч на 5 грудня на подвір’ї засновника та редактора інформагенції «ЗІДО» Павла Білецького згоріли дві автівки. Журналіст пов'язав підпал автівок зі своєю професійною діяльністю.

Попередньо відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань були внесені за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу).

Фото: Олег Барков, Tribuna

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY