detector.media
08.12.2021 10:35
МПІУ замовила у компанії працівника «1+1 media» виробництво п'яти політичних токшоу за 7 млн грн
МПІУ замовила у компанії працівника «1+1 media» виробництво п'яти політичних токшоу за 7 млн грн
Послуги «Вававейв Філмс» Калиновського придбали за переговорною процедурою, тому що компанія виграла мистецькі конкурси.

Державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» (телеканали «Дом» та «UATV») уклала п'ять угод з ТОВ «Вававейв Філмс» на виробництво політичних токшоу. Такі дані опубліковані в системі «Прозорро», на що звернули увагу «Наші гроші».

За токшоу «Прожарка» компанія отримає 1,52 млн грн, «Диссиденты» – 1,51 млн грн, «Преимущество» – 1,4 млн грн, «Уволить нельзя оставить» – 1,37 млн грн, «Слепой аргумент» – 1,17 млн грн. Кожен проєкт матиме по 49 випусків тривалістю 120 хвилин кожен.

Власником та директором ТОВ «Вававейв Філмс» є Юрій Калиновський. Він же є директором департаменту підтримки бізнесоперацій та керівником «1+1 Rental», як його представили, наприклад, під час панельної дискусії Filming with Ukraine у вересні поточного року.

Там зазначали, що Калиновський має 10-річний досвід роботи в медіагрупі «1+1» і відповідає за технології виробництва та реалізацію великих проєктів у медіахолдингу. Також «1+1 Rental» пропонує послуги повного кола продакшену для зовнішніх клієнтів «1+1 медіа». Зокрема, цей бізнеспідрозділ займався трансляціями спортивних подій (Ліга чемпіонів УЄФА, Ліга Європи та відбіркові турніри Чемпіонату Європи з футболу), великих концертів, фестивалів, висвітлення державних свят (День незалежності України) та інших подій (День незалежності Грузії, візити Папи Франциска до Грузії та Вірменії).

МПІУ придбала послуги «Вававейв Філмс» Калиновського за переговорною процедурою, тому що компанія виграла мистецькі конкурси.

Раніше канал «Дом» купив за 1 млн 80 тис грн права на показ протягом року 26 іноземних стрічок.

Фото: istockphoto.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY