detector.media
08.12.2021 07:44
14 грудня – Лекція КЖЕ «Чому радіо – не робота, а доля: можливості та особливості радіожурналістики?»
14 грудня – Лекція КЖЕ «Чому радіо – не робота, а доля: можливості та особливості радіожурналістики?»

14 грудня 2021 року об 11:00 год онлайн Комісія з журналістської етики проведе практичну лекцію для журналістів «Чому радіо – не робота, а доля: можливості та особливості радіожурналістики?».

Розмова усіх зацікавлених із Дмитром Хоркіним, медіаменеджером і радіожурналістом, членом правління (з радіомовлення) Національної суспільної телерадіокомпанії України. Дмитро Хоркін також доцент Інституту журналістики Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. У радіожурналістиці з 2004 року. Очолює Групу радіостанцій НСТУ (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) з 2017 року. В Київському університеті імені Тараса Шевченка, окрім педагогічної роботи, є головою Державної екзаменаційної комісії (для спеціальності “ведучий теле- і радіопрограм”).

Модеруватиме розмову Андрій Куликов, співзасновник Громадського радіо, Голова Комісії з журналістської етики.

Під час заходу, серед іншого, поговоримо про:

– Радіо як особливий інструмент спілкування з аудиторією;

– Чому радіо ніколи не зникне та не застаріє;

– Як потрапити в радіожурналістику?

– В чому специфіка роботи радіожурналіста, які етичні стандарти особливо важливі на радіо.

До участі особливо запрошуються журналісти/ки та редактори/ки місцевих та регіональних медіа. Активна участь і додаткові запитання вітаються від учасників та учасниць.

Обов’язкова реєстрація

Подія на Фейсбуці 

Комісія з журналістської етики – орган саморегуляції роботи журналістів та редакцій, який дозволяє обговорювати та пропонувати шляхи вирішення конфліктних ситуацій базуючись на єдиному стандарті роботи – Кодексі етики українського журналіста.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY