detector.media
05.12.2021 17:26
CNN звільнив ведучого Кріса Куомо через зловживання журналістськими зв’язками
CNN звільнив ведучого Кріса Куомо через зловживання журналістськими зв’язками
Ведучий Кріс Куомо використовував свої журналістські зв’язки, щоб допомогти брату, якого багато жінок обвинуватили у домаганнях та зневажливих висловах.

Американський телеканал CNN звільнив популярного ведучого Кріса Куомо. Той допомагав своєму брату, ексгубернатору штату Нью-Йорк, Ендрю Куомо уникнути звинувачень у харасменті. Ведучий використовував свої журналістські зв’язки, щоб допомогти команді юристів, які представляли інтереси брата у розбираннях. 

Наприклад, він намагався з власних джерел дізнатися, хто саме обвинувачував брата й брав участь у розробці лінії його захисту.

51-річний ведучий працював на каналі з 2013 року, з 2017-го вів популярну програму. Раніше він співпрацював з провідними американськими телеканалами: Fox News, ABC, NBC.

Скандал з Ендрю Куомо розгорівся на початку року. Кілька жінок звинуватили його у домаганнях та харасменті. В ході розслідування правоохоронці опитали близько 200 людей, в тому числі співробітниць Куомо, та вивчили десятки тисяч фотографій, документів та текстових повідомлень. 

В результаті розслідування було з'ясовано, що ексгубернатор Нью-Йорка домагався багатьох жінок, торкався їх без їхньої згоди й дозволяв собі зневажливі коментарі в їхній бік. Тим самим він порушив федеральні закони та закони штату. 

Спершу Куомо відкидав усі обвинувачення, але в серпні залишив свій пост.

Нагадаємо, що 9 листопада з’явилась інформація, що викладач Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, актор Володимир Талашко звільнився за станом здоров’я.

Нагадаємо, скандал навколо Талашка розпочався у серпні 2021 року. Актора звинуватили у домаганнях до студенток та абітурієнток. Що саме казали потерпілі та як реагували у виші – у матеріалі «Детектора медіа».

Фото: з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY