detector.media
05.12.2021 15:27
З нагоди святкування 30-річчя Збройних сил між містами України проведуть телеміст
З нагоди святкування 30-річчя Збройних сил між містами України проведуть телеміст
У шести містах України відбуватимуться урочистості та виступи музичних гуртів.

6 грудня о 18:00 у шести містах України розпочнуться урочистості з нагоди 30-річчя Збройних сил України, пише український «Інтерфакс».

В рамках святкування між Харковом, Києвом, Львовом, Краматорськом (Донецька область), Одесою та військовим містечком Озерне в Житомирській області проведуть телеміст. 

Відбудуться демонстрації новітньої техніки та нагородження військовослужбовців державними нагородами, виступи оркестрів та концерти українських гуртів, неформальне спілкування із військовими та частування армійською кашею та чаєм усіх, хто відвідає свято.

Участь в урочистостях з Харкова також візьмуть президент Володимир Зеленський та головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Далі телевізійну естафету прийме міністр оборони України Олексій Резніков з Одеси.

У Харкові виступить «Друга Ріка», в Одесі – Pianoбой, в Краматорську – «Брутто», у Львові – «Скай», а в Києві – «Антитіла».

Нагадаємо, що ведуча та керівниця проєкту «Факти тижня. 100 хвилин» на ICTV Оксана Соколова отримала відзнаку головнокомандувача Збройних Сил України «За заслуги перед ЗСУ». 

Фото: ЗСУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY