detector.media
03.12.2021 22:45
Євген Комаровський в інтерв’ю виданню Шарія підтвердив, що Ахметов був на дні народження Шустера
Євген Комаровський в інтерв’ю виданню Шарія підтвердив, що Ахметов був на дні народження Шустера
Лікар і телеведучий сказав, що Ахметов виголосив «приголомшливий тост». Сенс у тому, що Ахметов не диктує, що робити Шустеру.

Лікар і телеведучий Євген Комаровський підтвердив, що Рінат Ахметов був на святкуванні дня народження Савіка Шустера у Литві. Раніше про це повідомив розслідувач «Української правди» Михайло Ткач.

У відеоінтерв’ю, яке Комаровський дав співробітнику ресурсу проросійського блогера і політика Анатолія Шарія, він сказав, що Ахметов ненадовго прийшов на свято, аби сказати тост. «Він говорив дуже приголомшливий тост за здоров'я людини, яка обходиться йому дуже дорого. Тому що Шустер не погоджує з ним нічого і робить, що хоче. А потім на Ахметова наїжджає влада і він втрачає гроші», — сказав Комаровський.  

Перепрошуємо наших читачів за вимушене посилання на ресурс Анатолія Шарія, однак іншого способу повідомити цю новину немає. Рекомендуємо також прочитати досьє «Детектора медіа» на Анатолія Шарія.

Нагадаємо, Михайло Ткач з'ясував, що 21 листопада з «Борисполя» майже одночасно вирушили два приватних літаки. Один належить Ахметову та відбув до Парижа, а інший доправив у Вільнюс гостей на день народження телеведучого Савіка Шустера: ексголову МВС Арсена Авакова, журналіста та телеведучого Дмитра Гордона, експрем'єр-міністра Володимира Гройсмана, екснардепа Миколу Катеринчука, спііввласника SavikShusterStudio Павла Єлізарова, лікаря та телеведучого Євгена Комаровського тощо.

Як відомо, багато хто з них має прямий стосунок до Ахметова: шоу Шустера виходить на каналі олігарха «Україна 24», постійним гостем ефірів на цьому каналі є Гордон, а одним із ведучих – Комаровський.

22 листопада, як йдеться у розслідуванні Михайла Ткача, літак Ахметова також прибув до Вільнюса. Туди ж із різницею у кілька годин прибув боксер Володимир Кличко, брат київського міського голови Віталія Кличка. Повернулись до «Борисполя» і Ахметов, і гості Шустера також майже одночасно – 23 листопада із різницею в кілька годин.

Із посиланням на джерела в політичних колах Ткач заявляє, що у Вільнюсі Ахметов мав зустрічі, які були спрямовані на пошук потенційних кандидатів на майбутніх парламентських та президентських виборах.

На запит журналістів щодо перемовин із бізнесменом Арсен Аваков заявив, що не мав окремих зустрічей із гостями Шустера під час візиту до Вільнюса; Володимир Гройсман та Савік Шустер не відповіли на прохання про коментар; Віталій Кличко сказав, що його брат поза політикою та не уповноважений вести від його імені переговори. 

Рінат Ахметов, як стверджує Ткач, відмовився відповісти, з якою метою був у Вільнюсі, чи мав там зустрічі з українськими політиками та публічними діячами, які питання обговорювались та яких домовленостей досягли.

Зазначимо, що останнім часом між Ахметовим та президентом Володимиром Зеленським почалася конфронтація, яка дійшла до звинувачень у бік бізнесмена в участі у підготовці державного перевороту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY