detector.media
03.12.2021 17:19
Docudays UA запустив серію лекцій про документальне кіно «Docu/Клас: Які фільми ми дивимося?»
Docudays UA запустив серію лекцій про документальне кіно «Docu/Клас: Які фільми ми дивимося?»
Це онлайн-курс для тих, хто хоче знайти своє улюблене документальне кіно.

Docudays UA відкрив лекторій про документальне кіно «Docu/клас: Які фільми ми дивимося?» на платформі свого онлайн-кінотеатру docuspace.org, розповіли «Дететору медіа» у пресслужбі організації. Зазначається, що лекції допоможуть заглибитися в історію документального кіно, дослідити особливості побудови наративу, специфіку відносин режисера/-ки та героя/героїні й дізнатися про сучасні тенденції в документальному кіно.

«Ми вирішили створити невеликий, але практичний курс лекцій, що допоможе осягнути й структурувати свої знання про розмаїття документального кіно. Три розповіді про три різні аспекти сучасної документалістики на прикладі фільмів, які можна подивитися впродовж вересня-грудня під час Мандрівного фестивалю у вашому регіоні або просто на docuspace.org», — зазначила Юлія Коваленко, програмерка Docudays UA.

Лекції та лектори курсу:

Нагадаємо, 18 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA стартував у вересні. Фестиваль відбувається в комбінованому – онлайн та офлайн – форматі. Він триватиме до кінця грудня і відвідає 21 область України. Програму та розклад у своїй громаді можна переглянути на сайті.

У межах фестивалю працює онлайн-кінотеатр Docuspace. На ньому доступні для перегляду п'ять фестивальних хітів з програми: «Колумбійська родина»«А ночі вже більше не буде»«Малий Самді»«Речі, на які ми не наважуємося» та «Невидимі».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY