detector.media
02.12.2021 17:40
В Україні знімуть серіал «Ідея» про вплив соцмереж на сучасні стосунки (ТИЗЕР)
В Україні знімуть серіал «Ідея» про вплив соцмереж на сучасні стосунки (ТИЗЕР)
Над копродукційним драматичним серіалом Юлії Мироненко працює Directory Films («Директорія кіно») на чолі з продюсером Ігорем Савиченком.

Про це «Детектору медіа» розповіла режисерка, письменниця Юлія Мироненко.

За сюжетом серіалу, психологиня-перфекціоністка Інгрід Шварц, прагнучи змінити життя людей на краще, створює додаток для жінок Femder, який розкриває відверті секрети сексуального життя чоловіків. Додаток Femder стає соціальною бомбою і руйнує життя своєї креаторки.

Теглайн серіалу: «Як зміниться світ, якщо ми будемо знати всю правду про сексуальне життя інших людей з мобільного додатку?»

Наразі проєкт знаходиться на стадії девелопменту (розробки) за підтримки Українського культурного фонду – написано сценарій, створено презентаційний пакет та відзнято тизер. 

Також команда провела комунікаційну кампанію з використанням мокапу додатку Femder та скрінами профайлів чоловіків із відгуками жінок про стосунки з цими чоловіками. Зокрема, героями таких скрінів виступили члени команди проєкту. Скріни Femder про стосунки режисерки, продюсера, оператора та інших членів команди можна подивитись на сторінках проєкту у Facebook та Instagram.

Актори – Лілі Антоніссен, Вікторія Изюмська, Розаліна Богданович, Валерія Анчуткіна, Наталія Циганенко, Аліса Левченко, Прохор Воронцов, Олексій Вербицький.

Режисерка – Юлія Мироненко. Продюсер – Ігор Савиченко. Оператор – Саша Бойко.

Команда планує шукати фінансування на вироблення серіалу в Україні та за кордоном. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY