detector.media
02.12.2021 16:21
«Зломовчання» вийде на Oll.tv 10 грудня
«Зломовчання»  вийде на Oll.tv 10 грудня
Доступ до нового епізоду платформа відкриватиме щотижня.

10 грудня на ОТТ-сервісі Oll.tv відбудеться прем’єра першого оригінального серіалу «Зломовчання». Про це йдеться в Instagram проєкту.

Сервіс відкриватиме доступ до нового епізоду щотижня. Серіал буде доступний користувачам oll.tv без додаткової оплати.

Платформа сподівається на те, що вартість серіалу вдасться відбити за перші три місяці. Однак наголошує, що це для компанії експеримент. Як вже повідомляв «Детектор медіа», бюджет серіалу 250 тисяч євро за епізод.

Цей серіал знімається у партнерстві з хорватським продакшном, і внесок Oll.tv не є мажоритарним. Однак саме платформі належать усі права на території України. Дистриб’ютором стрічки буде німецька Beta Film.

Нагадаємо, «Зломовчання» виробляє Star Media спільно з хорватським продакшном. Серіал є екранізацією книги-бестселера хорватського письменника і журналіста Драго Хедлі з трилогії Slavonian Trilogy. Історія заснована на реальних подіях і розповідає про бізнес, пов'язаний з торгівлею людьми у Східній Європі. Дія відбувається у наші дні у Хорватії та в Україні. Головні герої – українська меценатка Ольга, у якої зникає племінниця, а також детектив Володимир і репортер Стрибор з Хорватії. 

Роль Ольги виконає українська актриса Ксенія Мішина («Кріпосна», «Маркус», «У неділю рано зілля копала»), Стрибора - хорватський актор Горан Богдан («Father», «Fargo», «The Last Panthers»), Володимира – Дарко Мілас («Golden Palace»). Режисер картини – Далібор Матаніч, який знімав хорватський серіал «The Paper» (Netflix). Сценарій написав Мар'ян Алчевський (автор серіалу «Success» для HBO Europe).

Фото: пресслужба Star Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY