detector.media
02.12.2021 12:55
Dentsu Ukraine запускає краудсорсингову платформу Varto для громадських організацій
Dentsu Ukraine запускає краудсорсингову платформу Varto для громадських організацій
НГО, благодійні фонди та автори соціальних ідей можуть подавати свої проєкти на конкурсний відбір. В разі перемоги їм нададуть команду для комунікаційного супроводу.

Комунікаційна група Dentsu Ukraine запускає краудсорсингову платформу Varto для громадських організацій, про що повідомила пресрелізом.

Проєкт планує об’єднати комунікаційників та рекламну індустрію для підтримки некомерційного сектору.

Очікується, що це буде спільнота «інтелектуальних волонтерів» із числа аналітиків, арт-директорів, копірайтерів тощо, які допомагатимуть реалізувати кампанії соціальних проєктів.

Платформа надаватиме наступнні послуги:

Водночас підтримувати планують лише ті проєкти, які «вирішують системну проблему суспільства», а не є «панацеєю в індивідуальному випадку».

Щоб взяти участь, НГО, благодійні фонди та автори соціальних ідей можуть подати брифи на конкурс із комунікаційного обслуговування. Після відбору та аудиту проєкту буде формуватися команда для його реалізації.

Що не так із комунікаціями у громадському секторі, чому одні організації потрапляють у ЗМІ, а інші ні, якими є типові помилки активістів у роботі із журналістами, а також як їх виправити – читайте в інтерв'ю з фахівчинею зі стратегічних комунікацій і брендингу Мариною Говорухіною.

Фото: Dentsu Ukraine

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY