detector.media
01.12.2021 16:35
Аваков заперечив зустріч із Ахметовим у Вільнюсі для політичних переговорів
Аваков заперечив зустріч із Ахметовим у Вільнюсі для політичних переговорів
«Не бачив, щоб хтось з присутніх гостей вів серйозні ділові перемовини», – заявив ексміністр.

Колишній очільник Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков у коментарі «Радіо Свобода» заперечив, що зустрічався у Вільнюсі із бізнесменом Рінатом Ахметовим, коли був там на святкуванні дня народження телеведучого Савіка Шустера.

«Я вчора побачив, що Рінат Ахметов прилетів у той же термінал за пʼять хвилин від мене, але я при відльоті його не бачив... Я готовий коментувати все, що стосується мене. І я відповім що ні, жодних зустрічей з Рінатом Леонідовичем у Вільнюсі не відбувалося… Я не бачив, щоб хтось з присутніх гостей вів серйозні ділові перемовини», – сказав Арсен Аваков.

Нагадаємо, 30 листопада вийшло розслідування журналіста «Української правди» Михайла Ткача, в якому стверджується, що Ахметов перебував у Вільнюсі одночасно зі Шустером та низкою українських політиків і публічних осіб, серед яких були Арсен Аваков, Володимир Гройсман, Дмитро Гордон, Євген Комаровський та інші. Із посиланням на власні джерела журналіст повідомив, що бізнесмен начебто обговорював із ними потенційних кандидатів на майбутніх президентських та парламентських виборах.

Шустер відмовився повідомити перелік гостей, яких запросив до Вільнюса, та ніяк не прокоментував інформацію про зустріч із Ахметовим.

Останнім часом між Ахметовим та президентом Володимиром Зеленським почалася телевійна, яка дійшла до звинувачень у бік бізнесмена в участі у підготовці державного перевороту.

Фото: скріншот з відео «Української правди»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY