detector.media
01.12.2021 13:58
50% українців пов'язали бойкот каналів Ахметова з нетерпимістю «слуг народу» до критики – опитування
50% українців пов'язали бойкот каналів Ахметова з нетерпимістю «слуг народу» до критики – опитування
Справедливим бойкот телеканалів вважають 20% опитаних.

Близько 50% українців вважають, що депутати партії «Слуга народу» вирішили бойкотувати телеканали олігарха Ріната Ахметова через несприйняття критики, свідчить опитування КМІС.

«Половина респондентів (49,6%) вважають, що в основі рішення "Слуги народу" не ходити на ефіри "України" та "України 24" лежить нетерпимість до критики. Вважають це справедливим обуренням через упередження телеканалів – 20,2%».

Близько 30% опитаних не змогли визначитись зі своїм ставленням до рішення президентської партії.

Опитування проводилось 26-29 листопада 2021 року серед 1203 респондентів у всіх регіонах України, окрім тимчасово окупованих територій.  

24 листопада партія «Слуга народу» заявила, що її представники ігноруватимуть телеканали «Україна 24» і «Україна» через «системне та навмисне розповсюдження фейків». 

«Медіа Група Україна» назвала бойкот телеканалів «Україна» та «Україна 24» з боку партії «Слуга народу» відповіддю на програму «Свобода слова Савіка Шустера», під час якої обговорювали «Вагнергейт».

26 листопада президент Володимир Зеленський під час пресмарафону заявив, що оточення олігарха Ріната Ахметова «втягує його у війну проти держави та президента».

За словами Зеленського, розвідка володіє інформацією про підготовку 1-2 грудня 2021 року держперевороту, який начебто планується за участі росіян і оточення олігарха. Президент додав, що у можливість участі власне Ахметова у держперевороті він не вірить.

Скріншот відео: Україна 24/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY