detector.media
01.12.2021 10:26
«1+1» запускає вечірнє інфотейнмент-шоу «Твій вечір»
«1+1» запускає вечірнє інфотейнмент-шоу «Твій вечір»
Шоу буде виходити у прямому ефірі з понеділка по середу о 22:45.

На телеканалі «1+1» 6 грудня стартує інфотейнмент-шоу «Твій вечір». Це авторський проєкт Єгора Гордєєва – ведучого «Сніданку з 1+1» та продюсера шоу «Твій день», повідомляє пресслужба каналу.

За форматом у проєкті «Твій вечір» ведучий разом із гостями студії обговорюватиме актуальні події. У кожній програмі братимуть участь чотири запрошених гостя – політики, громадські діячі, експерти та лідери думок.

«Я багато подорожую і завжди вмикаю телевізор у країнах, де буваю. Направду, є багато приводів пишатися українським телебаченням. Але точно, що є у них і чого немає у нас – так це спокійних і розумних розмов різних людей. І тут телебачення ні до чого. Ми просто всі не помітили момент, як розучилися говорити і слухати один одного, якщо всього-навсього маємо різні позиції і досвіди. "Твій вечір" – спроба максимально широко і несподівано подивитись на головні події дня», – розповів Єгор Гордєєв.

Шоу буде виходити у прямому ефірі з понеділка по середу о 22:45.

Нагадаємо, 19 травня 2021 року група «1+1 медіа» презентувала денне інфотейнмент-шоу «Твій день». Це прямоефірна програма тривалістю п’ять годин. Детальніше про проєкт – у матеріалі «Детектора медіа».

Фото: пресслужба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY