detector.media
01.12.2021 08:25
ADAMI Media Prize: український відеопроєкт «Дуду і Лала» відібрано до телевізійного пітчингу
ADAMI Media Prize: український відеопроєкт «Дуду і Лала» відібрано до телевізійного пітчингу
Підтримати проєкт можна через онлайн-голосування.

Премія ADAMI Media Prize за культурне розмаїття у Східній Європі цього року запустила нову конкурсну форму – пітчинг проєктів у прямому ефірі.

Режисери та продюсери з країн Східного партнерства – Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України – презентуватимуть свої проекти у стадії виробництва – фільми, відео або телепродукцію, які висвітлюють проблеми культурної різноманітності, етнічних меншин, міграції та толерантності в ЗМІ у Східній Європі.

З України для телевізійного пітчингу був відібраний онлайн-відеопроєкт «Дуду і Лала», який розповідає про українсько-грузинський дует музикантів.

Це історія творчого союзу двох талановитих людей, яка зворушує серця та несе позитивні емоції. Артисти посилають свій музичний меседж і дають приклад всьому світові, як жити в мирі, дружбі, любові та творчому взаємодоповненні.

Окрім висновків міжнародного журі з висококваліфікованих експертів, які зібралися на Кьольнському кінофестивалі в жовтні, буде також враховано онлайн-голосування глядачів, яке розпочнеться за місяць до початку телевізійного шоу. Голосування транслюватиметься на різних телеканалах та онлайн-потоках у країнах Східного партнерства та міжнародних потокових платформах 10 грудня 2021 року.

На сайті # ADAMI представлено вісім проектів з усіх шести країн, і ви можете віддати свої голоси за проєкти через краудфандинг з 10 листопада, щоби підтримати їх реалізацію!

Перемагає найкращий проєкт – одного переможця визначить внутрішньостудійне журі, і додатково буде вручено приз глядацьких симпатій проекту, який набере найбільшу кількість голосів. Дивіться трейлери та отримайте більше інформації про відібрані фільми та проекти у виробництві на сайті ADAMI Media Prize.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY