detector.media
30.11.2021 13:01
Ведучий вечірки у День пам’яті жертв голодоморів перепросив за фразу «голодна туса»
Ведучий вечірки у День пам’яті жертв голодоморів перепросив за фразу «голодна туса»
Володимир Остапчук: «Я не можу повернутись в минулу суботу і змінити свій вчинок, але я можу вибачитись за нього».

Телеведучий Володимир Остапчук вибачився через скандальне святкування дня народження блогера Олександра Заліска, яке відбулось у День пам'яті жертв голодоморів. Саме Остапчук розважав гостей на вечірці, яка відбулась у львівському Будинку вчених.

Зокрема, у своєму інстаграмі Остапчук перепросив за фразу «голодна блогерська туса», якою підписав одну зі сторіз на цій вечірці.

Остапчук додав, що його підпис «голодна туса» не був наругою чи гумором над Днем пам'яті жертв голодоморів: «Жодним чином мої сторіз не мали відношення до Дня пам’яті».

«Навіть самому мені складно пояснити, як я міг не подумати в ту секунду, який це день і скільки болю та смутку за ним стоїть… Я не можу повернутись в минулу суботу і змінити свій вчинок, але я можу вибачитись за нього», – написав Остапчук.

Саме цей допис і факт проведення вечірки в День пам'яті жертв голодоморів обурив соцмережі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Вечірка у львівському Будинку вчених була у стилі Show bar, з відвертими конкурсами, еротичними танцями шоу-балету, а тости імениннику Олександру Заліско проголошували стоячи на столах.

Керівництво Будинку вчених вже ходило давати пояснення слідчим поліції, правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Після розголосу у медіа Олександр Заліско у своєму інстаграмі написав: «Відсвяткувати своє 29-ти річчя вийшло гучно. Наскільки гучно, що всі раптово стали супер правильними і блогери винні у всіх проблемах світу… Я народився 27 листопада! Я не вибирав цей день. Він вибрав мене! І я не дозволю комусь псувати мій настрій! Святкую так, як захочеться мені!».

Пам’ять жертв голодоморів в Україні вшановують щороку в четверту суботу листопада. У листопаді 2006 року Верховна Рада України визнала Голодомор 1932–1933 років геноцидом українського народу.

За даними науковців, загальна кількість людських втрат від Голодомору 1932–33 років становить майже 4 мільйони, а втрати українців у частині ненароджених становлять понад 6 мільйонів.

Фото: Володимир Остапчук/Instagram

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY