detector.media
29.11.2021 19:48
Королева Іспанії та президентка Єврокомісії стали героїнями реклами проти домашнього насилля (ФОТО)
Королева Іспанії та президентка Єврокомісії стали героїнями реклами проти домашнього насилля (ФОТО)
Соціальна реклама з їхніми «побитими» обличчями з’явилась на автобусних зупинках Італії та Іспанії в рамках кампанії привернення уваги до проблем гендерно зумовленого домашнього насилля.

В рамках кампанії привернення уваги до проблем домашнього насилля на автобусних зупинках Італії та Іспанії впродовж 27-28 листопада з’явились плакати з відомими жінками. Про це пише The Sun.

Їхні обличчя пофотошопили, стилізуючи під побої. Крім того, додали написи на кшталт: «Вона повідомила про нього, але їй ніхто не повірив. Він не давав їй спокій, вона не була захищеною – його ніхто не зупинив. І її все рівно вбили».

На плакатах знялись відомі публічні діячки та політикині: герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, королева Іспанії Летісія, віцепрезидент США Камала Харріс та президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн

Автор ідеї, італійський художник Александро Паломбо, розповів, що хотів у такий спосіб «привернути увагу до неефективної реакції політиків на проблеми гендерно зумовленого насилля». 

«Навіщо жінці повідомляти про насилля, якщо після цього вона не стає більш захищеною інститутами й її все рівно вбивають?», – написав він у інстаграмі. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от aleXsandro Palombo (@alexsandropalombo)

Нагадаємо, що турецькі ЗМІ вперше опублікували фотографію дружини очільника Туркменістану Огулгерек Бердимухамедової.

Фото: The Sun

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY