detector.media
26.11.2021 19:34
В Україні працюють над інсектофобним трилером «Хрущі» – шукають режисера та команду
В Україні працюють над інсектофобним трилером «Хрущі» – шукають режисера та команду
Поки що фільм перебуває на початковій стадії виробництва.

«Хрущі» – це майбутній український трилер, дія якого розгортатиметься наприкінці 1950-х у радянській Україні, коли генсек Микита Хрущов вирішив наздогнати й перегнати США за обсягами вирощування кукурудзи.

Головний герой, молодий агроном, вирушає у секретну лабораторію, створену для цього, де йому доведеться зіштовхнутися з «жуками-мутантами».

Наразі проєкт перебуває на початковій стадії виробництва. Продюсери планують презентувати проєкт серед представників індустрії, шукають режисера та формуватимуть команду і коло партнерів майбутнього фільму.

Це продюсерський проєкт сценариста Віталія Бардецького («Вусатий Фанк») і ексочільника Держкіно та продюсера Пилипа Іллєнка («Молитва за гетьмана Мазепу. Нова версія», реж. Юрій Іллєнко; «Будинок "Слово". Нескінчений роман», співпродюсер, реж. Тарас Томенко). 

Над сценарієм працювали музичний журналіст Віталій Бардецький та письменник і журналіст Юрій Нікітінський. Також на стадії девелопменту до команди проєкту долучилися консультант з науки — кандидат біологічних наук, науковий співробітник Інституту фізіології НАН України Олексій Болдирєв і артдиректор проєкту — дизайнер і музикант Євген Таран

«Фільм буде створено на перетині жанрів. Це інсектофобна сільськогосподарська виробнича мелодрама з елементами трилера, комедії й альтернативної історії. Ми стилізуємо картинку під український "виробничий" кінематограф 50–60-х, а також американську sci-fi продукцію того ж періоду», — розповів продюсер Пилип Іллєнко. 

Нагадаємо, що у Києві знімають тизер комедійного серіалу «Тато і тате» про сусідство українця та єврея. Виробництво серіалу заплановано на 2022 рік.

Фото: з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY