detector.media
25.11.2021 18:20
Поліція провела низку обшуків у справі про замах на Сергія Шефіра
Поліція провела низку обшуків у справі про замах на Сергія Шефіра
У партії «Європейська солідарність» сказали, що з обшуками прийшли до будинку депутата Івано-Франківської обласної ради Сергія Волошина.

25 листопада Національна поліція провела низку слідчих дій у справі про замах на помічника президента Сергія Шефіра

Офіційно правоохоронці не повідомили про обшук, однак інформацію про слідчі дії підтвердили «Радіо Свобода» джерела видання в Нацполіції. 

Також про це сьогодні повідомили в партії «Європейська солідарність» (ЄС). Вони кажуть, що поліцейські по цій справі прийшли з обшуками до будинку депутата Івано-Франківської обласної ради Сергія Волошина. В ЄС це назвали спробою політичного тиску

Нагадаємо, що 22 вересня 2021 року у Київській області автомобіль Шефіра був обстріляний невідомими. В автомобіль влучило більше десяти куль, водій отримав поранення, Шефір ушкоджень не отримав. У МВС заявили, що метою нападу було не налякати, а саме вбити Шефіра.

Президент Зеленський вважає, що інцидент є реакцією певних сил на його курс «детінізації економіки та боротьби із криміналітетом».

Сам Шефір заявив, що напад не пов'язує роботою в ОП, адже останнім часом він працює над зйомками студії «Квартал 95» і «жодних справ, які б викликали агресію, не вів».

Фото: LIGA.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY