detector.media
Гала Скляревська
25.11.2021 15:10
Телеканал СТБ вважає прикрою позицію учасниці шоу «Супермама», яка назвала Росію «нашою державою»
Телеканал СТБ вважає прикрою позицію учасниці шоу «Супермама», яка назвала Росію «нашою державою»
Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі каналу.

У відповідь на запит «Детектора медіа» щодо участі в шоу «Супермама» блогерки Діани Бакід, яка назвала Росію «нашою державою» на власній сторінці в інстаграмі, пресслужба каналу повідомила: «Як телеканал СТБ та продюсери проєкту «Супемама» розділяємо занепокоєння від очевидно прикрої позиції однієї з колишніх учасниць шоу, яка, ймовірно, за винагороду висловила підтримку одного з проєктів держави-загарбника – мабуть, або через відсутність досвіду, або в силу якихось інших причин. Цю прикрість не нівелює те, що учасниця зняла цей пост».

Пресслужба зазначила, що з героїнями зйомок продюсери знайомляться до початку зйомок програм, але «жодним чином не впливають на їхнє життя поза участі в проектах» каналу. Також на каналі наголосили, що не підтримують позицію учасниці шоу.

Нагадаємо, що 21 листопада на каналі СТБ показали 33 випуск 4 сезону шоу «Супермама». Одна з чотирьох учасниць проєкту, харків’янка Діана Бакід, на власній сторінці в інстаграмі виклала фото з рекламним проспектом сайту, який пропонує реформи в Російській Федерації. У тексті, що супроводжував фото,  Бакід написала, що пишається Росією, креативністю її людей та назвала Росію «нашою державою». Після звернення «Детектора медіа» до Бакід з проханням прокоментувати ситуацію вона видалила пост, але на питання не відповіла.

Фото: канал СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY