detector.media
25.11.2021 11:59
Нацрада звернеться до суду щодо анулювання ліцензії каналу «Право ТВ»
Нацрада звернеться до суду щодо анулювання ліцензії каналу «Право ТВ»
Таке рішення регулятор прийняв через відмову компанії у проведенні перевірки.

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення вирішила звернутись до суду з позовом про анулювання ліцензії компанії ТОВ «ТРК "Право ТВ"» (канал «Право ТВ»). Таке рішення регулятор прийняв під час засідання 25 листопада.

Нацрада не змогла провести планову перевірку телекомпанії. За словами представників каналу, вони просили або перенести перевірку на іншу дату, або зробити її безвиїзною.

Очільниця юридичного управління Нацради Ганна Литвищенко звернула увагу на те, що планова перевірка не може бути безвиїзною і про неї повідомляли компанію заздалегідь. Також вона зазначила, що компанія не підтвердила документально переведення співробітників на дистанційну роботу, а також, на її думку, канал мав уповноважених представників.

«Перевірка тривала два дні. Ми надали тести та сертифікати. Але при цьому ви відмовились від проведення перевірки», – сказала вона.

Член Нацради Максим Онопрієнко додав, що канал не веде мовлення на супутнику. Представники каналу заявили, що через складну економічну ситуацію ведуть мовлення через ютуб.

Нагадаємо, на засіданні 4 листопада Нацрада після розгляду чергової перевірки вирішила вчетверте просити суд анулювати ліцензію каналу «Наш». Також штраф від регулятора за ефір з Оленою Бондаренко отримав ще один канал Євгена Мураєва – «Максі ТВ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY