detector.media
24.11.2021 20:01
The Ukrainians Media запускає безкоштовну «Академію подкастів». Реєстрація – до 22 грудня
The Ukrainians Media запускає безкоштовну «Академію подкастів». Реєстрація – до 22 грудня
До участі в проєкті запрошують як тих, хто хоче з нуля створити свій подкаст, так і тих, хто його вже має, але відчуває потребу покращити свій продукт.

Незалежна медійна екосистема The Ukrainians Media запускає «Академію подкастів». Мета проєкту – допомогти громадським організаціям, активістам та активісткам через подкасти зміцнювати громадянське суспільство та уможливлювати позитивні соціальні зміни в Україні.

«Під час Академії ми працюватимемо над ідеями ваших подкастів, розберемо основи студійного та віддаленого запису, поговоримо про інструменти аудіомонтажу та саунддизайну. А ще з'ясуємо, як поширюють, піарять і монетизують подкасти», – йдеться в анонсі.  

Академія також буде корисна тим, хто вже має свій подкаст, але відчуває потребу його покращити. 

Автор(к)и проєкту допоможуть створити власний подкаст з нуля і знайти аудиторію. Найкращі подкасти, створені під час Академії, матимуть шанс стати частиною The Ukrainians Audio та отримати повну інформаційну та технічну підтримку протягом усього проєкту. 

Участь в Академії безкоштовна. Дедлайн прийому заявок — 22 грудня. Реєстрація за посиланням.

Нагадаємо, що видання «Наші Гроші. Львів» запустило новий відеоформат на YouTube – короткі відео, базовані наразі на вже написаних текстах. Ідея проєкту – «не збільшувати охоплення статті, а бути окремим продуктом, який існує паралельно для іншої аудиторії».

Фото: Flickr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY