detector.media
22.11.2021 13:30
Канал «Дом» покаже перший серіал власного виробництва у грудні
Канал «Дом» покаже перший серіал власного виробництва у грудні
Комедійний серіал «Фіма» почали знімати у липні. Згідно з планом, його прем’єра мала відбутись у жовтні.

Телеканал «Дом» покаже перший серіал власного виробництва «Фіма» у грудні, а у січні ж планується вихід двох шоу – «Україна з першого погляду» та «Відвідайте мій дім».

Про це у коментарі «Детектору медіа» повідомила генеральна директорка каналу Юлія Островська.

20-серійний комедійний серіал «Фіма» почали знімати у липні. Згідно з планом, його прем’єра мала відбутись у жовтні 2021 року. Серіал зняла компанія «Ваверка продакшн».

Режисером серіалу є «кварталівець» Кирило Бін, в головній ролі знімався учасник КВК та «Ліги сміху» Юхим Константиновський.

Головний герой скетчкому – Фіма, stand-up комік, який постійно ставить перед собою життєво важливі питання та намагається знайти на них відповіді у повсякденному житті.

«Герої скетчів — це близькі Фімі люди: його сім’я, родичі, друзі та сусіди. Наприкінці кожного епізоду Фіма підбиває підсумок, залишаючи можливість глядачеві самому вирішити, який із поглядів йому ближчий. Теми, які зачіпає проєкт: сімейні зв’язки, стосунки між чоловіком і дружиною, конфлікт поколінь, побут. Усі теми знайомі та близькі кожному глядачеві», – повідомляється у релізі каналу.  

Восени 2021 року ДП «Державна платформа іномовлення» уклало угоду з київською студією «Пілот продакшн», яка має створити для мовника шоу – «Україна з першого погляду» та «Відвідайте мій дім».

Читайте також:

Телеканал «Дом» розпочав роботу у березні 2020 року, він повинен мовити на тимчасово окуповані території (ТОТ) для «об'єктивного інформування українців на території Донецької та Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя та їхнього повернення до українського порядку денного».

Головна мета каналу задекларована як інформаційне сприяння реінтеграції ТОТ, що включає в себе формування позитивного ставлення до реінтеграції у громадян України та інформаційне сприяння участі в цьому процесі країн-партнерів.

Наразі дивитись «Дом» можна на вільних територіях України через супутник та в інтернеті, він поступово набуває статусу «всеукраїнського російськомовного державного телеканалу».

Фото: канал «Дом»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY