detector.media
19.11.2021 11:48
Комедія «Найкращі вихідні» від Film.ua вийде на екрани 2 лютого 2022 року
Комедія «Найкращі вихідні» від Film.ua вийде на екрани 2 лютого 2022 року
Фільм розповідає чотири історії, герої яких об'єднані тим, що вирушають на музичний фестиваль Atlas Weekend.

Комедійна стрічка «Найкращі вихідні» від Film.ua вийде на екрани 2 лютого 2022 року, повідомляє пресслужба кінокомпанії.

Фільм розповідає чотири історії, герої яких об'єднані тим, що вирушають на музичний фестиваль Atlas Weekend у Києві.

Наприклад, німець Ганс приїздить до столиці України, щоб зустрітись із Ольгою, з якою до того спілкувався тільки в інстаграмі. Але її більше хвилює рок-зірка фестивалю, котра несподівано губиться в місті. Допомогати героям шукати музиканта буде головний хейтер фестивалю — Олексій Дурнєв.

Інша сюжетна лінія стосується чотирьох хлопців з Кривого Рогу, які приїздять до Києва, щоб провести гучну парубоцьку вечірку.

Також у фільмі буде історія кар'єристки Міри та її брата Лесика, який виходить з-під її контролю та йде відриватися на фестиваль із реперкою alyona alyona. Міра так само відправляється шукати брата.

Четверта історія розповідає про 15-річну Алісу, яка рушає в першу самостійну подорож, аби знайти батька-рокера. 

Режисер — Влад Климчук («Інфоголік», «Скажене весілля», «Скажене весілля 2»).

У ролях: Дар'я Петрожицька, Еліас Райхерт, Ганс Йорг Бертхольд, Ірма Вітовська, Аліна Чебан, Богдан Осадчук, Георгій Хостікоєв, Наталія Бабенко, Тарас Денисюк, Максим Девізоров, Олександр Рудинський, Максим Кириченко, Валерій Морозов.

Нагадаємо, проєкт фільму «Найкращі вихідні» став одним із переможців 17-го пітчингу Держкіно. У держави творці просили на фільм 17,2 млн грн при загальному бюджеті стрічки 23,7 млн грн.

Фото: film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY