detector.media
16.11.2021 16:58
Проєкт українського серіалу «Наші ідеальні діти» змагатиметься на кіномаркеті в Таллінні
Проєкт українського серіалу «Наші ідеальні діти» змагатиметься на кіномаркеті в Таллінні
Загалом до участі відібрано вісім проєктів із різних країн, переможець отримає 2500 євро.

Проєкт серіалу «Наші ідеальні діти» українського продакшену Bosonfilm змагатиметься на кіномаркеті TV Beats Forum в Таллінні. Про це повідомила пресслужба стрічки.

Команда TV Beats Forum відібрала вісім майбутніх драматичних серіалів із балтійських та скандинавських країн, а також країн Східної Європи. Найкращий проєкт отримає нагороду у розмірі 2500 євро під час форуму 19-20 листопада 2021. 

«Наші ідеальні діти» — це перший серіал продакшену Bosonfilm («Памфір», «Вакуум», «Україна за кадром»). Сценарій для проєкту створюють Ірина Серебрякова та Жан-Філіпп Андерсен.

За сюжетом, батьки трьох підлітків обирають дороге, але перспективне і високотехнологічне рішення: вживити дітям без їхнього відома «мікрочіпи-інтегратори», що керуватимуть їхньою поведінкою. Компанія-виробник обіцяє, що в такий спосіб можна раз і назавжди вирішити всі проблеми дітей та виховати вмотивованих, спортивних і успішних людей. Проте коли батьки перекидають відповідальність за виховання на новітні технології, наслідки стають непередбачуваними і катастрофічними.

Проєкт буде створено у копродукції з французським продакшеном Les Films D`ici.

Нещодавно серіал отримав підтримку Українського культурного фонду. Наразі триває кастинг виконавців головних ролей. Зйомки серіалу заплановано на кінець 2022 року. 

Раніше проєкт фільму Нарімана Алієва «Орталан» отримав нагороду на пітчингу в Котбусі.

Фото: пресслужба стрічки

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY