detector.media
14.11.2021 13:42
Люк Шеньє планує невдовзі обговорити можливу співпрацю зі звільненою редакцією Kyiv Post
Люк Шеньє планує невдовзі обговорити можливу співпрацю зі звільненою редакцією Kyiv Post
За його словами, ніхто зі звільнених співробітників/ць не залишиться без матеріальної допомоги незалежно від подальшої співпраці з виданням.

Новий генеральний директор Kyiv Post Люк Шеньє планує зустрітися із раніше звільненою редакцією видання та обговорити можливість продовження співпраці. Про це пише український «Інтерфакс».

Шеньє подякував колишньому головному редактору Браяну Боннеру за його багаторічну працю, а також висловив повагу всій команді Kyiv Post. За його словами, несподіване звільнення було тривожним, і він прагне переконатися, що ніхто з команди «не залишиться без розумної матеріальної підтримки, незалежно від того, чи хоче він бути частиною розширеної Kyiv Post».

«Найближчими тижнями сподіваюся зустрітися з усією командою особисто та обговорити можливість продовження нашої співпраці», – сказав він.

Громадянин Канади Люк Шеньє очолював Kyiv Post з 2016-го до 2018 року, потім він заснував спеціалізоване агентство PLAN C.

У 2005 році Люк Шеньє заснував у Києві агентство 5th Element Аdvertising, був маркетинговим та цифровим директором MTV Україна. У 2013 році став директором зі стратегії Havas Worldwide в Україні, тоді ж він заснував компанію Titanium Presentations, яка зняла для українського уряду серію промороликів Ukraine. Open for U.

Читайте також:

8 листопада 2021 року Аднан Ківан повідомив про тимчасове призупинення роботи редакції через перезавантаження медіа, яке триватиме близько місяця. 

Із джерел у редакції ДМ стало відомо, що працівники Kyiv Post у день заяви Ківана втратили доступ до сайту та фейсбук-сторінки видання. Тим часом з’явилось повідомлення, яке журналістка видання Анна Миронюк назвала заявою редакції: в ньому йшлося про звільнення всієї команди Kyiv Post. 

Редакторка фічерів Kyiv Post Тамара Істоміна розповіла «Детектору медіа», що конфлікт між колективом та власником видання загострився після анонсу запуску україномовної версії, про яку команда дізналася з новин.

Очолити Kyiv Post українською мала Олена Ротарі, колишня шефредакторка одеського 7 каналу, що також належить Ківану. Однак журналісти виступили проти її призначення в обхід редакції. 

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва повідомила, що неофіційні проблеми у редакції Kyiv Post пов'язані із тиском Офісу президента на Ківана.

Однак речник президента України Сергій Никифоров заявив, що для ОП новини про закриття видання Kyiv Post стали такою ж несподіванкою, як і для решти.

Аднан Ківан у коментарі «Детектору медіа» заперечив повідомлення про тиск ОП на видання.

Одеський забудовник Аднан Ківан купив Kyiv Post у Мохаммада Захура у 2018 році

Фото: usionline

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY