detector.media
12.11.2021 08:30
300 акторів та 50 танцівників: біля Маріїнського палацу знімали індійський блокбастер RRR
300 акторів та 50 танцівників: біля Маріїнського палацу знімали індійський блокбастер RRR
Режисер проєкту відомий роботою над найприбутковішим у світі індійським фільмом, який зібрав $267 млн.

У Києві біля Маріїнського палацу знімали індійський блокбастер «RRR» режисера С. С. Раджамулі, про що повідомила пресслужба проєкту.

Фільм розповідає про двох індійських революціонерів та їхню подорож далеко від дому, перш ніж вони почали боротьбу за свою країну у 1920-х роках.

Сцена на українській локації увійшла до тизеру й відповідно промокампанії фільму. У ній взяли участь 300 акторів масових сцен, оркестр та понад 50 танцівників. Постановкою танцю займалися українські хореографи Олена Шоптенко та Максим Леонов.

За організацію знімального процесу у Києві відповідала українська кінокомпанія 435 Films.

«Для Індії стандартна практика – випускати пісню з фільму та за її популярністю розраховувати майбутній бокс-офіс стрічки. Кілька годин тому спілкувалися з індійськими колегами, які поділилися новиною, що за добу пісня та відео з фільму стали великим хітом в Індії. Для фільму це означає лише одне – на нього чекає шалений успіх вдома. До речі, глядачі з великим захопленням коментують не лише музику та дії акторів, але й красу нашого Маріїнського палацу», – розповіла засновниця 435 Films Анна Паленчук.

Режисер фільму «RRR» С. С. Раджамулі відомий як сценарист та режисер стрічки «Бахубалі: Народження легенди» (2017), що став найприбутковішим індійським проєктом у світі ($267 млн).

Світова прем’єра «RRR» запланована на 7 cічня 2022 року.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що у Києві розпочали роботу над стрічкою «Товариство блакитної перлини».

Фото: скріншот із тизера

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY