detector.media
11.11.2021 10:14
П'ятий кінофестиваль «Бруківка» скасували через сплеск захворюваності на COVID-19
П'ятий кінофестиваль «Бруківка» скасували через сплеск захворюваності на COVID-19
Захід вирішили перенести на той час, коли в країні не буде посиленого карантину.

V Міжнародний Кам'янець-Подільський кінофестиваль «Бруківка», який мав відбутися з 15 по 20 листопада, скасували через сплеск захворюваності на COVID-19 та через рекомендації Міністерства охорони здоров'я, Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та Кам'янець-Подільської міської ради. Про це повідомив пресрелізом засновник кінофестивалю Андрій Заєць.

«У місті та Хмельницькій області останні тижні спостерігається сильний сплеск захворюваності та смертності від COVID-19, а наш ювілейний захід, навіть скорочуючи ряд заходів, локацій та показів, все одно буде мати велику кількість глядачів, що порушуватиме обмеження», – йдеться у зверненні.

Тож організатори вирішили перенести кінофестиваль на період, коли в країні скасують посилений карантин, та провести його в іншому форматі. Члени національного і міжнародного журі, члени Спілки кінокритиків України та FIPRESCI зможуть оцінити роботи учасників дистанційно, а про результати та призи організатори повідомлять окремо.

Із переможцями «Бруківки» 2020 року можна ознайомитись в матеріалі «Детектора медіа».

Ілюстрація: пресслужба кінофестивалю

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY