detector.media
10.11.2021 13:53
Олексій Мустафін запустив у тіктоці канали про подорожі та «факти, які не вчать у школі»
Олексій Мустафін запустив у тіктоці канали про подорожі та «факти, які не вчать у школі»
Головна мета – спонукати людей мандрувати і цікавитися новим.

Медіаменеджер Олексій Мустафін запустив у соцмережі TikTok два канали. Один із них має назву «Світ Мустафіна» і присвячений подорожам, а другий – «Справжня історія Мустафіна» – розповідає про «факти, які не вчать у школі». У коментарі «Детектору медіа» Олексій Мустафін зазначив, що створити канали в тіктоці його змотивувала дружина Валерія.

«Вона в мене не лише першокласний журналіст і редактор, а й чудовий організатор. І мотиватор. А, може, я їй просто набрид своїми розповідями про історію та мандрівки. Хоч як там є, але саме вона запропонувала, щоб я ділився історіями і анекдотами про відвідані місця не лише з нею та дітьми, а й з ширшою аудиторією», – розповів пан Мустафін.

За його словами, головна мета цього контенту така ж, як і в написанні книжок, – спонукати людей мандрувати і цікавитися новим.

«Може, настав і час українського тіктоку для розумних. Принаймні використовую на каналі такий хештег», – додав Олексій Мустафін.

На каналі «Світ Мустафіна» під гаслом «Бачив сам – раджу вам» медіаменеджер розповідає про враження з особистих подорожей та використовує власний фотоконтент.

Щодо планів розвитку каналів пан Мустафін зазначає, що зараз тільки освоюється у тіктоці, але головне, на його думку, – не втратити натхнення.

«Поки облаштовуюсь і вчусь. Головне – не втратити натхнення. А подорожувати і так люблю. Мандрував і до появи тіктока і не збираюся кидати цю звичку. Хіба що тепер ще думатиму, як краще розповісти про побачене», – додав він.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» розповідав, як просувати контент у гуглі, фейсбуку, ютубі й тіктоку. А книжки, що стали популярними завдяки тіктоку, дивіться тут.

Фото: скріншот з тіктоку

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY