detector.media
10.11.2021 10:55
Актор «Кварталу» розповів, як Зеленський реагує на жарти про себе: «Іноді ви робите це так по-свинськи»
Актор «Кварталу» розповів, як Зеленський реагує на жарти про себе: «Іноді ви робите це так по-свинськи»
За словами Великого, авторська група «Кварталу» постійно задіює самоцензуру, коли пише номери про Зеленського, однак все одно той іноді ображається.

Актор Юрій Великий, який у студії «Квартал 95» пародіює Володимира Зеленського, розповів, як його колишній керівник, а тепер президент України реагує на жарти про себе. Про це він сказав в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання «Гордон» Олесі Бацман.

За словами Великого, авторська група «Кварталу» постійно задіює самоцензуру, коли пише номери про Зеленського, однак намагається вигадати більш-менш гострі жарти.

«Часто, коли ми пишемо номери про Зеленського, які мені потім доводиться грати, ми сидимо й думаємо, де ж можна "уколоти", щоб це не виглядало з моєї сторони, коли я буду казати цей жарт, що я його вирішив жорстко "мочити". Насправді такі жарти іноді з'являлись», – зазначив актор.

Він розповів, як Євген Кошовий, давній друг Зеленського і теперішній керівник «Кварталу», переказав йому реакцію президента на один із жартів про нього: «Розумію, що ви маєте жартувати, але іноді ви робите це так по-свинськи».

«Я питаю: "Жека, а що це за номер був?" Той каже: "Я не знаю, що за номер, але він так сказав: "Ще раз так зробите – буде ай-яй-яй". Я питаю: "Так і сказав "ай-яй-яй"?" Він: "Та ні, просто сказав свою думку"», додав Юрій Великий.

У тому ж інтерв'ю актор «Кварталу» розповів, що за жодних обставин не жартуватиме жорстко про Володимира Зеленського.

Фото: скріншот з ютубу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY