detector.media
08.11.2021 12:18
Оголошено короткі списки національної премії «Високі стандарти журналістики-2021»
Оголошено короткі списки національної премії «Високі стандарти журналістики-2021»
Лауреатів оголосять 18 грудня.

Оголошено короткі списки претендентів на отримання національної премії «Високі стандарти журналістики-2021», про що повідомляється на офіційному сайті.

Премію вручають у трьох категоріях, також у 2021-му запровадили спеціальну нагороду «За найкраще журналістське розслідування зловживань та корупції на ринку електричної енергії».

Претендентами на перемогу в категорії «За сталий, якісний медійний проєкт/продукт» стали:

У категорії «За швидкий та якісний розвиток у професії»:

У категорії «За якісний регіональний/нішевий медійний проєкт»:

У Cпецпроєкті – нагорода «За найкраще журналістське розслідування зловживань та корупції на ринку електричної енергії»:

Переможців оголосять 18 грудня.

Премія «Високі стандарти журналістики» — відзнака, яку створив 2016 року засновник GROWFORD Institute Віталій Ломакович.

У 2019 році лауреатами премії стали: керівники інтернет-видання «Тексти» Роман Кульчинський і Анатолій Бондаренко (у категорії «За сталий, якісний медійний проєкт/продукт»), журналіст «Голосу Америки» Остап Яриш (у категорії «За швидкий та якісний розвиток у професії»), засновники нішевого видання про науку «Куншт» (у категорії «За якісний регіональний/нішевий медійний проєкт»).

У 2020 році у категорії «За якісний регіональний/нішевий медійний проєкт» перемогло видання «Крим.Реалії». У номінації «За швидкий та якісний розвиток у професії» лауреаткою стала редакторка видання Liga.Life Ірина Андрейців. У категорії «За сталий, якісний медійний проєкт/продукт» перемогла телеведуча «UA:Перший» Мирослава Барчук.

Фото: standartsofjournalism.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY