detector.media
08.11.2021 11:49
Олександр Корнієнко йде з посади голови партії «Слуга народу»
Олександр Корнієнко йде з посади голови партії «Слуга народу»
За його словами, він прагне сконцентруватись на завданнях у парламенті.

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко вирішив скласти повноваження голови партії «Слуга народу». Відповідне відеозвернення оприлюднила речниця політсили Юлія Палійчук.

«Усі завдання у Верховній Раді дуже амбітні та масштабні. Вони вимагають повної віддачі, роботи в режимі 24/7. Разом із тим давайте не забувати, перед якими викликами зараз стоїть і наша партія. Ці виклики вимагають від кожного керівника роботи майже в такому ж цілодобовому режимі.

Я хотів би сконцентруватись на роботі у Верховній Раді і продовженні парламентських реформ, на які мене делегувала партія, президент та український народ. Тому я ухвалив рішення звернутись до з'їзду політичної партії "Слуга народу" із заявою про складання повноважень голови політичної партії», – сказав Олександр Корнієнко.

За словами Юлії Палійчук, з'їзд партії, на якому мають обрати нового голову, відбудеться в листопаді.

Нагадаємо, 19 жовтня Верховна Рада обрала нардепа фракції «Слуга народу» Олександра Корнієнка першим заступником голови парламенту.

До Ради Корнієнко потрапив у 2019 році за партійним списком «Слуги народу», він мав сьомий номер. У листопаді 2019-го став очільником партії. 

Фото: скрінншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY