detector.media
05.11.2021 16:48
У Києві розпочали роботу над стрічкою «Товариство блакитної перлини»
У Києві розпочали роботу над стрічкою «Товариство блакитної перлини»
Тизер вже випустили, наразі триває робота над сценарієм картини.

У Києві розпочато роботу над повнометражною стрічкою «Товариство блакитної перлини», про що повідомила пресслужба проєкту.

За сюжетом, аскет-іконописець Лука веде скромне життя в українській глибинці, але прагне визнання. Його життя змінюється, коли він їде до столиці на мистецьке Бієнале та знайомиться з колекціонером Діззі, який пропонує йому богемне життя, сповнене слави й заборонених задоволень.

У гротескній формі картина зображуватиме пошуки сенсу життя і творчості, проблему вибору між добром і злом, поміркованим життям і матеріальним успіхом.

Авторка ідеї – Анастасія Мамонтенко («Непотрібні люди», «Подружжя епохи дада»).

Наразі триває робота над розвитком концепції та сценарієм картини, на що надав фінансування Український культурний фонд. До роботи над сценарієм долучився європейськіий скрипт-доктор Жоффруа Ґрізон («Дивний хід речей», «Я брат Джоша Полонського»).

Продюсери картини – співзасновники «Реал Пікчерз» Олексій Гладушевський («Перши ластівки», «Новенька», «Вмираючий лебідь», «Непотрібні люди», «Медея») та Регіна Мар’яновська-Девидзон («Віктор_робот», «Олма Джон», «Вмираючий лебідь», «Непотрібні люди», «Дорога додому», «Забута осінь»), а також Алевтина Шкляревич.

Творці фільму випустили тизер, головні ролі у якому виконали Володимир Постановський, Дар‘я Творонович та Юрій Дяк.

Нагадаємо, компанія «Укркіно» випустила тизер драмеді-фільму Олексія Соболева «Таке собі життя».

Фото: скриншот із тизера

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY