detector.media
05.11.2021 09:15
Film.ua Group представила трейлер новорічної комедії «Зірки за обміном»
Film.ua Group представила трейлер новорічної комедії «Зірки за обміном»
Прем’єра фільму запланована на 1 січня 2022 року.

Компанія Kinorob (Film.ua Group) представила трейлер новорічної комедії «Зірки за обміном», головні ролі в якій виконали артисти Оля Полякова та Михайло Хома (Dzidzio).

За сюжетом, суперники по шоубізнесу Поля Малякова та Фома Михайловський несподівано міняються тілами. Вони намагаються повернути свої життя назад і водночас вирішують сімейні та романтичні проблеми один одного.

Режисер стрічки — Олексій Даруга.

«Цей фільм має на меті показати те, як часто ми нехтуємо сімейними стосунками заради досягнення власних цілей. Хоча "Зірки за обміном" — це не лише про протистояння та постійні чвари, а й про різдвяне диво, яке об’єднує усіх довкола», — розповів продюсер фільму Єгор Олесов.

Фільм знято у співпраці Kinorob та Secret Service Enterteinment за підтримки Держкіно. Прем’єра стрічки запланована на 1 січня 2022 року.

Нагадаємо, проєкт фільму «Зірки за обміном» став одним із переможців Одинадцятого пітчингу Держкіно. Тоді зазначалося, що бюджет стрічки складає 15 млн грн, в держави продюсери просили 7,5 млн грн. 

Зйомки стрічки були завершені ще влітку 2020-го, прем'єру запланували на грудень того ж року, але через пандемію та карантин її довелось відкласти.

Фото: скріншот з трейлера

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY