detector.media
04.11.2021 16:08
На YouTube вийшов перший епізод мультсеріалу «Дивосвіт» за мотивами робіт Марії Примаченко
На YouTube вийшов перший епізод мультсеріалу «Дивосвіт» за мотивами робіт Марії Примаченко
Для 10-хвилинної серії вручну створили понад 4000 малюнків.

На YouTube-каналі Ukranimaua вийшов перший епізод мультсеріалу «Дивосвіт», створений за мотивами творчості української художниці Марії Примаченко, про що повідомила пресслужба проєкту.

Для зйомки 10-хвилинної серії вручну створили понад 4000 малюнків: більшість намалювала режисерка Марина Медвідь, решту — аніматор Михайло Титов

«Перший епізод зняли за неймовірно короткий термін — 3 місяці. Але все тільки починається. Ми плануємо продовження серіалу, вже маємо синопсиси 11 наступних серій. Я впевнена, наші герої розкажуть багато цікавих історій дітям», — розповіла Марина Медвідь.  

Мета серіалу — популяризувати творчість української художниці серед дітей. Творці вважають, що й дорослим стрічка може бути цікавою.

Команда проєкту каже, що прагнула відтворити не тільки візуальний стиль Марії Примаченко, а й емоційну атмосферу робіт художниці та веселий настрій.

У «Дивосвіті» є герої, які майже повністю повторюють оригінальний художній образ з картин, є й такі, що зазнали певних змін, а також є нові персонажі. 

Сценарій мультсеріалу написала Марина Меднікова.

Подивитись першу серію мультфільму можна за посиланням

Нагадаємо, у 2019 році група компаній Art Nation, яка є правовласником бренда Prima Maria, заявила про наміри створити мультсеріал за роботами Марії Примаченко, а також мурал.

Фото: кадр із серіалу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY