detector.media
04.11.2021 14:46
Шуфрич вважає, що купівля UkrLive посилить його присутність у політиці
Шуфрич вважає, що купівля UkrLive посилить його присутність у політиці
Нестор Шуфрич: Не можна сказати, що це гроші на вітер.

Нардеп «ОПЗЖ» та голова Комітету з питань свободи слова Нестор Шуфрич в інтерв’ю «Детектору медіа» висловив думку, що купівля каналу UkrLive має посилити його присутність у політиці.

«Цей актив посилює мою присутність у політиці. Не можна сказати, що це гроші на вітер. Вважаю це своїм громадсько-політичним навантаженням», – сказав Шуфрич.

Він додав, що погодив максимальний річний дефіцит, який буде покривати зі своїх особистих коштів.

«Суму називати я не буду. Це гроші, які я буду їм давати, якщо їм не вистачатиме заробітків від реклами. Я просив, щоб за можливості дотація з мого боку була мінімальна», – сказав Шуфрич.

Нардеп сподівається, що канал самостійно зароблятиме на рекламі.

Шуфрич купив UkrLive за чотири мільйони гривень у медіаменеджера Владислава Багінського, якого джерела ДМ на медіаринку називають «людиною Єгора Бенкендорфа».

Зараз мовник транслює ефір Першого незалежного під логотипом UkrLive. Бачити його можуть користувачі супутникового телебачення, абоненти провайдерів «Ланет», Volia, «Тріолан» та інших.

Таким чином, до кабельних мереж та супутникового телебачення вперше після блокування 26 лютого 2021 року повернувся ефір каналу, який традиційно пов’язують із Віктором Медведчуком.

4 листопада Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призначила перевірку UkrLive через поширення у токшоу «Український формат» інформації, що вакцинація може нашкодити здоров’ю людини. Крім того, в етері мовника було зафіксоване включення до студії нардепа Віктора Медведчука, який поширював «необ’єктивну інформацію».

Фото: пресслужба ОПЗЖ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY